GOOGLE’IN OTOMATİK TAMAMLAMA ÖZELLİĞİ OYUN OLDU

GOOGLE’IN OTOMATİK TAMAMLAMA ÖZELLİĞİ OYUN OLDU


Tabu'nun varisiyle tanışın


Telefonlarının otomatik tamamlama özelliğinden ağzı yananların üfleyerek yediği Google’ın otomatik arama özelliği, kimi zaman mantık sınırlarının fazlasıyla dışında sonuçlar sunabiliyor. Bir kelimeyi yazdığınızda algısı kayık aramalar yüzünden devamını “Nasıl yani?” tepkileriyle beraber servis eden Google, bu özelliğinin temel alındığı bir oyuna meze oldu.

 

Google Feud isimli oyunda, dört farklı kategorinin altında sahip olduğunuz bilgileri sınama imkanı yakalıyorsunuz. Seçilen kategoride size bir kelime ya da cümle verilerek onu tamamlamanız isteniyor. Toplamda 10 aşamayı tamamlıyor ve puan kazanıyorsunuz. Üç yanlış hakkınızın bulunduğu, vaktinizi ışık hızında harcatan oyun, gerçek zamanlı aramaları veri tabanı olarak kullanıyor.

Ofiste çalışıyormuş gibi görünüp arka planda boş iş kovalamayı seviyorsanız; Google Feud’la hem bu amacınıza ulaşabilir, hem de genel kültürünüzü sınayabilirsiniz. Tabu, Kim Kiminle Nerede?, pişpirik ve barbut gibi oyun alternatifleri arasında bir güneş gibi parlayan oyunu şurada oynayabilirsiniz.