İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİN KANITI: TRISTAN REGINI

İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİN KANITI: TRISTAN REGINI


Yürek ısıtan sıcak çikolata


Hırs, kıskançlık ve nefretin dört bir yanımızı sardığını görmemek için gözümüzün ya 15 derece bozuk olması ya da Alice’in beyin ikizi olmamız gerekiyor. İzlediğimiz haberler, okuduğumuz gazeteler insanların kendinden başka hiçbir şeyi düşünmediğini, birbirlerinin omzuna basarak amaca ulaşmaya çalıştığını bir dünyada yaşadığımızı gösteriyor.

Tristan Regini ise çivisi çıkmış dünyanın çivisini çıkaran insanlarına inat, temizliğin saflığın simgelerinden biri olmaya aday 8 yaşında bir çocuk. Regini, kanser olan en iyi arkadaşını iyileştiren Children’s Hospital Colorado’ya teşekkür etmek için 28 Şubat’ta Denver’daki evinin önüne sıcak çikolata standı kurdu ve bardağını 1 dolara satmayı başladı. Arzu edenler için ‘marshmallow’ eşliğinde 2 dolara sattığı sıcak çikolatalar kulaktan kulağa yayıldı ve haftanın sonunda 400 dolar kazandı.

9News gibi bazı kanallarının da devreye girmesiyle online bir kampanyaya dönüşen sıcak çikolata standı, şuan hedefi olan 5.000 dolara ulaşmak üzere. Kendisi küçük, kalbi kocaman Tristan Regini’nin geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bu hareketine katkıda bulunmak için burayı ziyaret etmek isteyebilirsiniz.