KANEPEDEN YÜRÜYÜŞ AYAKKABISINA KESTİRME YOL

KANEPEDEN YÜRÜYÜŞ AYAKKABISINA KESTİRME YOL


İçinizdeki Derya Baykal ortaya çıksın


Vittel; koltuğa yapışıp kalanlar için yeni bir kampanya başlattı. Koltuğu gönderin, ayakkabıyı kapın.

Günlük hareket skalamız; kendi eksenimiz etrafında dönmeyi, sandalyeden kalkıp on adım atmayı, boynumuzu kütletmeyi kapsıyor. Bu yüzden ofiste, okulda gününü geçiren insanlar olarak bütün gün oturduğumuz için çoğu günler yürümeyi özlüyoruz. Yürümenin, hareket etmenin nasıl bir şey olduğunu kendimize sık sık hatırlatmamız gerekiyor. Kıpırdama aralığı santimetrelerle sınırlı olan insanlar olmamız rağmen, eve gelince yorgun ve koltuktan kalkmaya hali olmayan bir ironiye dönüşüyoruz.

Bu döngünün sonunu getirmek isteyen pet şişe su markası Vittel, harika bir kampanya başlattı. Daha aktif bir hayatın kapılarını insanlık için aralamaya karar veren şirket, Vittel Couch Converter’ı yarattı. Sistem şu şekilde işliyor; koltuğunuzun fotoğrafını çekiyorsunuz ve örnek kumaş parçasıyla birlikte Vittel’e gönderiyorsunuz. Vittel, en kısa zaman dilimi içinde size koltuğunuzla bir örnek olabilecek, el yapımı yürüyüş ayakkabısını gönderiyor.

Maalesef bu muazzam hizmet sadece Fransa sınırları içinde veriliyor. Ama içinizdeki Derya Baykal’a kulak verip aynısını siz de yapabilirsiniz, sakın unutmayın.