KANYE WEST YENİ ALBÜMÜ İÇİN YARADANA SIĞINDI

KANYE WEST YENİ ALBÜMÜ İÇİN YARADANA SIĞINDI


Yeni albümün adını koyalım Kanye'ciğim


Günümüz müzik dünyasının aykırı ikonlarından Kanye West’in seveni kadar sevmeyeni de olduğunu son nüfus sayımında bir kez daha anladık. Kimi zaman kendi zirvesine ulaşan iticiliğine Grammy Ödül Töreni’nde yeni boyutlar kazandıran şarkıcı, son olarak eşi Kim Kardashian’ın sunumunu yaptığı yeni şarkısı All Day’in Brit Ödülleri performansı sırasında bol sansürle tanıştı. Canlı performanstan öte, bir protesto gösterisini andıran muazzam performans, Only One ve Wolves’un ardından ayak sesleri iyice yükselen yeni Kanye West albümünden gelen son ses olarak karşımıza çıktı.

Neyse ki stüdyoda deha, sokakta saldırgan, ödül törenlerinde ise çok aykırı biri olan Kanye West fazla uzatma dakikası oynatmadı ve Yeezus’ta zirve yapan ‘Ben tanrıyım’ sloganının ardından bizleri neyin beklediğini açıkladı.

Henüz yayınlanma tarihi belli olmayan (kısmetse yıl içinde) yeni Kanye West albümünün adı: So Help Me God.

Bir önceki albümde kendi tanrılığını ilan eden müzisyeni bu sefer yaradana sığınırken dinleyeceğiz. Bir adet albüm kapağı da bu isim açıklamasının yanına ilişmiş vaziyette;

Dört adet m harfinin halaya döndüğünü düşündüren görselin anlamı, kimi kaynaklarca 13. yüzyıla ait bir Meryem Ana simgesi. Bu bilginin resmi kaynaklar tarafından onaylanmamış olması, bizleri dört adet m harfinin halaya döndüğü konusunda ciddi düşünmeye itiyor.

Sonuç olarak yeni Kanye West albümünün artık bir adı var.