KURT COBAIN BELGESELİNİN FRAGMANIYLA YAŞARAN GÖZLER…

KURT COBAIN BELGESELİNİN FRAGMANIYLA YAŞARAN GÖZLER…


Çok özel birine çok özel belgesel: Montage of Heck


Bir jenerasyonun tanımını yapan, şarkılarıyla belki hiç istemese de kitlelerin ruh dünyasını sırtlayan ve sonucunda bu yükü kaldıramayarak erken yaşta aramızdan ayrılan Kurt Cobain için hazırlanan belgeselden fragman geldi. Kurt Cobain: Montage of Heck başlığı taşıyan belgeseli birden çok defa izleyeceğinizin ve her defasında içinize derinlemesine işleyeceğinin garantisi mevcut. Fragmanından bile fazlaca uğraşılmış ve hakkı verilmiş olduğu anlaşılan belgesel sayesinde, bizleri yalnız bıraktığı bu dünyada bir kez daha Cobain’i anıyoruz.

Yapımcılığını kızı Frances Bean Cobain’in üstlendiği, Courtney Love ve Krist Novoselic başta olmak üzere Cobain’in dehasına tanıklık etmiş insanların röportajlarıyla süslü belgeselde büyük sürprizler de mevcut. Bir The Beatles cover’ı ve daha evvelden yayınlanmamış 12 dakikalık akustik bir şarkının yer aldığı belgesel, 4 Mayıs’ta HBO’da yayınlanacak.

Çocukluğundan itibaren Kurt Cobain’in tüm hayatına, kimi zaman animasyon yardımıyla odaklanacak Kurt Cobain: Montage of Heck’le çok çok özel birini hakkıyla anma fırsatını yakalayacağız.