SAHİBİNDEN SATILIK: THE WALKING DEAD ŞEHRİ

SAHİBİNDEN SATILIK: THE WALKING DEAD ŞEHRİ


Fiyata zombiler dahil değil


The Walking Dead ile yatıp yine The Walking Dead ile uyananlara ve zombi istilasında saklanılacak en güvenli mekanların Google Map vasıtasıyla koordinatlarını çıkarıp akıllı telefonlarına kaydeden geek’lere müjde! Hayatta kalmak için yaptıkları sığınaklara minimum 3 aylık erzağı depolayıp istilayı bekleyenler, şimdi fanatiği oldukları dizinin çekildiği şehri satın alıp, istilanın sebep olduğu yıkıntılar ve çürümüş et soteli anılarla dolu şehirde diledikleri gibi at koşturabilirler.

The Walking Dead’in çekimlerinin yapıldığı Amerika’nın Georgia eyaletinde bulunan Grantville şehri, eski devlet başkanı Jim Sells tarafından satılığa çıkarıldı. 680 bin dolar fiyat biçilen şehirde, bir bar, bir eczane, bir pizzacı ve havalı loft’lar bulunuyor.

“Bu kadarı bana yetmez.” diyenler için Jim Sells işi büyütüyor ve The Walking Dead dizisinde gördüğümüz iki tarihi binanın da yer aldığı 980 bin dolarlık bir paket sunuyor. Yetkililer, 3.000 kişilik nüfusa sahip şehri kalkındırmaya yönelik bu hareketin reklamını, “Gelin, beraber büyüyelim” sloganıyla yapıyor. Sloganı, “Gelin, zombi istilasından beraber kurtulalım!” şeklinde değiştirerek turist akını yaratma seçeneği ise şehri satın alacak talihli kişinin paşa gönlüne kalıyor.

Şuan hali hazırda 3404 takipçisi olan e-Bay ilanına buradan ulaşabilirsiniz.