ŞİMDİYE KADAR TANIKLIK ETTİĞİNİZ TOPLU TAŞIMA TECRÜBELERİNİ UNUTUN

ŞİMDİYE KADAR TANIKLIK ETTİĞİNİZ TOPLU TAŞIMA TECRÜBELERİNİ UNUTUN


Alacağın olsun metrobüs!


Toplu taşıma tecrübesinin en The Shining halini yaşayabildiğimiz ülkemiz sınırlarından temiz hava almak için çıkalım. Amerika’ya kadar kulaç atalım, okyanusları geçelim ve San Francisco durağında inelim. Peşimizi bırakmamakta ısrar eden metrobüse tur bindirelim.

Özel sektörün de işin içine girmesiyle toplu taşıma alternatiflerini renklendirme şansı yakalayan San Francisco, Leap Transit isimli firmanın yeni otobüsleri sayesinde benzersiz bir deneyim vadediyor.

Cep telefonu uygulaması ile kaydolup faydalanma şansına sahip olabileceğiniz yeni toplu taşıma alternatifi, sizlerden 6 dolarlık bir ücret talep ediyor. Bu otobüsü, bizim belediye otobüslerimizden ayıran bir değil, birçok şey var. Sosyalleşebileceğiniz, gerektiğinde ofis belleyebileceğiniz bir ortamı sizlere sunan otobüsler, birkaç yıllık deneme sürecinin ardından Marina District durağından yolcu almaya başladılar.

Arka kısmında bir adet kafe barındıran ve yüzde yüz doğal ürünlerin servis edildiği otobüste, çalışma alanı olarak kullanabileceğiniz masalar, Wi-Fi hizmeti ve şarj alanları mevcut. Bir yerden bir yere gitme deneyimini farklı bir noktaya çeken otobüsün sunduğu imkanlar sayesinde, “Keşke trafik olsa da, otobüsten inmesem.” diyebilmek mümkün.

Yolculuk esnasında mega hipster şoförünüzü rahatsız etmeyin.