TÜRKİYE İLİŞKİ HARİTASI

TÜRKİYE İLİŞKİ HARİTASI


Ah kalbim ben senden çok çektim 2015


Kahve falından burç yorumlarına kadar uzanan aşk umutları, ülkemizde saymakla bitmeyecek kendine özgü başlıklar altında incelenme şansına sahip. Sosyal medyanın da yardımıyla artık daha çabuk şekillenen/tüketilen ilişkilerimiz, gelenekselliğin günümüz şartlarıyla birleşmesiyle ortaya çarpıcı sonuçlar çıkarıyor. Önceki jenerasyonların DNA’sından bizlerin de genlerine geçen klasikleşmiş düşünceler, internet çağının yazdığı yeni kurallarla kafa kafaya bir mücadeleye giriyor. Poltio.com da, ülkemiz ilişkilerinin nabzını harika infografikler eşliğinde bu durumdan yola çıkarak tutuyor.

Neslihan Günaydın ve Volkan Ölmez’in ortak çalışmasında, Türkiye sınırları içindeki ilişki dinamikleri yüzdelerle tanışıyor. İçeriğin ilgi çekiciliğine ek olarak görsel başarıyı da yakalaması, Poltio.com’a alkışları beraberinde getiriyor.

İlk öpücüğün çekingence vuku bulduğu, “Evlenmeden olmaz”ların yaşamına kaldığı yerden devam ettiği, hesabı kimin ödeyeceği hakkındaki kafa karışıklıklarının ısrarla yüzeye çıktığı ve daha bir sürü ilgi çekici bilginin bulunduğu infografik çalışmasının ardından, Poltio.com’un arayı fazla açmamasını diliyoruz.