GLASTONBURY 2015’İN TAM KADROSU AÇIKLANDI

GLASTONBURY 2015’İN TAM KADROSU AÇIKLANDI


En kutsal müzik festivaline az kaldı


1970’ten beri müzik festivallerinin kutsal toprakları diyebileceğimiz Worthy Farm’da gerçekleşen Glastonbury Festival, bu yılın tam kadrosunu açıkladı. 24-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve biletleri bu saatten sonra ancak karaborsadan temin edebileceğiniz festival, yine bak bak bitmeyecek bir afişle tam kadrosunu açıkladı.

Pyramid Stage’deki dev bayraklar arasından izleme şansına erişeceğimiz festival headliner’ları: Foo Fighters ve Kanye West.

Üçüncü headliner’ın henüz açıklanmadığı Glastonbury 2015’te; Florence + The Machine, Jamie T, Alt-J, Patti Smith, Super Furry Animals, Jungle, The Chemical Brothers, Suede, The Vaccines, The Maccabees, Motorhead, Alabama Shakes, Paloma Faith, Mark Ronson, Run The Jewels, Future Islands, The Fall, Pharrell Williams, Franz Ferdinand & Sparks, La Roux, Fat White Family, Kate Tempest, Wolf Alice, Belle & Sebastian, Clean Bandit, Young Fathers, Peace, Enter Shikari, Spiritualized, Hot Chip, The Waterboys, FKA Twigs, Caribou, Ben Howard, Catfish and the Bottlemen, Mavis Staples, George Ezra, Courtney Barnett, Death Cab For Cutie, Father John Misty, Sharon Van Etten ve daha fazlası sahne alacak.

Festivale katılan yüzlerce grubun birçoğunu sahneler arasındaki İstanbul – Ankara mesafesinden dolayı kaçırsak da, bir tanesin sen Glastonbury!