GÜL GİBİ INSTAGRAM HESABI: PELİN TURGUT VE HARİKA İŞLERİ

GÜL GİBİ INSTAGRAM HESABI: PELİN TURGUT VE HARİKA İŞLERİ


Takibe başlamanın tam zamanı


Yasaklardan yasak beğendiğimiz bir günde, güzel bir Instagram galerisi ile sizleri temiz hava almaya davet ediyoruz. İstanbul’un içinden karşımıza çıkan ve daha evvelden de görülmeye değer işlerine tanıklık ettiğimiz Pelin Turgut, taze sayılabilecek Instagram hesabıyla karşınızda.

İşlerinde sıkça, insan ve doğa ilişkilerini, deforme uğramış bedenleri ve geometrik objeleri kullanan sanatçı, illüstrasyon çalışmalarını geleneksel baskı teknikleri ve bir çok farklı materyal üzerinde işliyor. Kullandığı renkler şu sıra pastel tonları olsa da işleri duygusal olarak hala rahatsız etme özelliğini korumakta.

Behance’ini de yakın takibe almanızı tavsiye ettiğimiz Pelin Turgut, Instagram hesabında illüstrasyon ağırlıklı paylaşımlar yapıyor. 2 Ocak’tan beri düzenli olarak Instagram takipçilerinin gözlerini okşayan ve enfes illüstrasyonlarını bizlerle buluşturan Pelin Turgut’u henüz keşfetmediyseniz, bugün güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Merak edenler için bir şey daha: Pop-Up Kadıköy etkinliklerinde yer alan Pelin Turgut, sizi 3 Mayıs’ta görmekten mutluluk duyar ve havalara zıplar uçar.

Buradan ellerinizi follow’a alıştırabilir, Behance hesabını da şuradan takibe alabilirsiniz.