JULIAN CASABLANCAS’TAN İKİ KUTLU HABER

JULIAN CASABLANCAS’TAN İKİ KUTLU HABER


Yeni The Strokes albümü yakın


Ailemizin rockstar’ı Julian Casablancas, The Voidz’uyla beraber One Love Festival’da sahne almaya hazırlanıyor. Casablancas’ın, Gogol Bordello terk imajlı mega hipster/homeless karışımı arkadaşlarıyla gerçekleştireceği ilk İstanbul ziyareti, bir kısmımızı tatmin ederken, bir kısmımız ise hala The Strokes’un yollarını gözlüyor.

Son olarak Comedown Machine’i yayınlayan Amerikalı grup, canlı performans yeminini tek tük konserlerle yavaş yavaş bozmaya başlamıştı. Bu yıl festivallerdeki yerini tekrar almaya başlayan The Strokes’un yeni stüdyo albümü ise şekillenmeye başladı. Noisey’e konuşan Julian Casablancas, yakında yeni The Strokes albümünün kayıtlarına başlayacaklarını müjdeledi. The Strokes’la harika işler çıkaracaklarına dair inancının hala devam ettiğini söyleyen frontman, mümkün olduğu müddetçe iki projesini de ayakta tutmak istediğini belirtti.

Bir diğer Julian Casablancas gelişmesinden daha bahsedelim. Casablancas, Savages üyesi Jehnny Beth’le beraber bir şarkı yazıyor. Bu şarkıyı, yakın zamanda dinleme şansına sahip olacağız.