NIKE YENİ REKLAMINDA KADINLARIN İÇ SESİ OLUYOR

NIKE YENİ REKLAMINDA KADINLARIN İÇ SESİ OLUYOR


İnanmak başarmanın yarısıdır


İdeal bir dünyada, spor yaparken aklımızdaki düşüncelerle baş başa kalıp kulağımızdaki müziğe kendimizi kaptırabilmemiz ve bu sırada stresten kurtulmamız gerekiyor. Dünya ideal olma konusunda pek başarılı olmadığından devreye dış etkenler giriyor ve spor, engelli bir koşuya dönüşebiliyor. Spor sırasında iç sesimizin uzun monologlarıyla kalori yakabilseydik, hepimiz birer Emily Ratajkowski ya da David Gandy olabilirdik; ancak onun yerine dış etkenler çoğu zaman dikkat dağıtıyor. İç sesimiz, motivasyonumuzu bir vampir gibi emiyor…

Siz, spinning dersinde bir saatte kurtulacağınız 500 kaloriye rağmen ideal kilonuzun yakınından bile geçemezken stüdyoya giren ve Victoria’s Secret podyumunun yolunu kaybetmiş gibi görünen kadınlar canınızı sıkabiliyor. İlk yarı maratonunuzu koşmaya çalışıp bir yandan da Bozcaada’nın yokuşlarına küfrederken, yanınızdan rüzgar gibi geçen insanlar moralinizi anında deniz seviyesine indirebiliyor. Yoga dersinde güneşi selamlamaya çalışırken havanız kararabiliyor ve stres atmanız gereken saatler amacına hizmet edemiyor.

Better For It kampanyası için kadınlara yönelik bir reklam yayınlayan Nike, kadınların negatif sularda kulaç atan iç seslerini pozitife çeviriyor ve başarıya giden yolun kendine inanmaktan geçtiğini en güzel şekilde özetliyor.