SPOTIFY’A DEMOKRASİ GETİREN UYGULAMA

SPOTIFY’A DEMOKRASİ GETİREN UYGULAMA


Kötü müzik çalınan ev partilerine son


Bir ev partisine gittiniz ve gayet güzel insanlarla birliktesiniz. Sosyalleşmek amacıyla bir sağa bir sola dinamo gibi çalışıyorsunuz. Saatlerin ilerlemesi ve alkol seviyesinin artmasıyla müziğin sesi daha da açılıyor. Derken Spotify’ın başına geçen atanamamış DJ arkadaş, güzelim geceyi kötü şarkı seçimleriyle berbat etmeye başlıyor. İyi müzikle edineceğiniz motivasyon da böylece havaya uçmuş oluyor. Gecenizi zehir edebilecek bu ihtimal, Party Pooper isimli mobil uygulamayla minimuma inebilir.

Ustwo isimli ajansın elinden çıkan uygulama, Spotify’a demokrasi getirme vaadiyle yola çıkıyor. Uygulamayı kullananlar arasında bir oda açan uygulama, burada insanların Spotify’da çalınmasını istediği şarkıları topluyor. Odadaki insanlar, karşılarına çıkan şarkı önerilerini oyluyorlar ve böylelikle bir ev partisinde Spotify üzerinden şarkı çalınacksa herkesin eşit söz hakkı olması sağlanıyor.

Dediğim dedik Türk insanı, böyle bir uygulamayı ne kadar dikkate alınır bilinmez. Ama aklı selim insanların Party Pooper’ı kullanması halinde ev partilerinde huzur sağlanabilir. Uygulamayı şuradan indirebilirsiniz.