BU GECE BİZE DANS ETMEYE BEKLİYORUZ

BU GECE BİZE DANS ETMEYE BEKLİYORUZ


TONIGHT Presents: PIONAL


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte İstanbul’daki mekanlar birer birer sezonu kapatıyor. Hal böyle olunca, festivaller haricinde vur patlasın çal oynasın moduna girme imkanımız da kalmıyor. Neyse ki, İstanbul’un bu sezonki bölüm sonu canavarını getirmek Play Tuşu ve Partapart’a düşüyor.

Play Tuşu ve Partapart’ın yeni parti serisi TBA’in ilk ayağı, bu gece Roxy’de gerçekleşecek. Eğer, “İyi müzik, güncel müzik, kaliteli müzik” ekseni etrafında dönüyorsanız, sizler için 100 kupon değerindeki tek kupon kıvamındaki bu gecede, siesta ve Messi’yi sınırları içinde bulunduran İspanya’nın yetenekli prodüktörü Pional sahne alacak.

İlk EP’si, A Moot Point’ten sonra, soluğu prestijli plak firması Young Turks’te alan Pional, memleketlisi John Talabot’la birlikte yer aldığı işlerle de elektronik müzik dünyasının roket gibi yükselen isimlerinden biri olmayı başardı. Geçen ay hayata geçirdiği Taurus projesiyle de downtempo electronica sevenlerin gönüllerinde yatan aslan olmak için adaylığını koydu.

Nicolas Jaar’ın grubu DARKSIDE’ı İstanbul’da Orange Date ile birlikte ağırlayarak organizasyon pistine ısındıktan sonra, Partapart’la el ele vererek sizlere bir başka gece yaşatmak niyetindeyiz. Gelin, hep beraber sabahlar olmasın diyelim ve Pional’ın ölüyü dirilten DJ set’i ile yaza hakkıyla bir giriş yapalım.

Dr Evil, Men With A Plan ve The Red Hood’un, DJ set’leriyle Pional’a lojistik destek sağlayacağı gecenin biletlerini 35 TL karşılığında Roxy gişesinden temin edebilirsiniz.