BU GELEN YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN AYAK SESLERİ

BU GELEN YENİ BLACK MIRROR SEZONUNUN AYAK SESLERİ


Yaklaşan Black Mirror kasırgasına hazırlanın


Teknoloji ve paranoyayı bir güzel hediye paketi yaparak bizleri 7 bölümlük bir hikayeyle baş başa bırakan Black Mirror, dizinin yapımcısı Charlie Brooker’ın açıklamalarıyla tansiyonumuzu iyi anlamda yükseltti.

Radio Times’a röportaj veren Brooker, dizinin yeni sezonunun çok yakında karşımızda olacağını duyurdu. Brooker, bir önemli bilgi daha verdi. Yeni Black Mirror sezonu, Channel 4 yerine Netflix’te yayınlanabilir. Jon Hamm’li özel bölümü White Christmas’la büyük ilgi gören ve bu ilgi sadece Avrupa kıtasıyla sınırlı kalmayan dizi, Amerika’yı da fethetti. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Netflix de, yeni Black Mirror sezonunun ikametini kendi bünyesine aldırmak için görüşmelere başladı. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde, yeni Black Mirror sezonunu Netflix’te izleyeceğiz.

Gelişmeler sadece bunlarla sınırlı değil… Robert Downey Jr., ilk Black Mirror sezonunun Toby Kebbel’lı üçüncü bölümünü çıkış kaynağı olarak kullanarak bir sinema filmi çekmek istiyor. Downey Jr., bölümün haklarını satın aldı bile…

Biz şimdiden nefesimizi tutmaya başlayalım. Yaklaşan Black Mirror kasırgasına hazırlıksız yakalanmayalım.