MÜKEMMEL YEMEK FOTOĞRAFLARI İÇİN ÖZEL TABAKLARDA SERVİS YAPAN RESTORAN

MÜKEMMEL YEMEK FOTOĞRAFLARI İÇİN ÖZEL TABAKLARDA SERVİS YAPAN RESTORAN


Bol like'lı afiyetler için...


Selfie, Oxford Sözlük’te yılın kelimesi seçilecek kadar popülerleşti. Ayak fotoğrafları, Toms tarafından hayırlara vesile bir kampanyaya meze edildi. Instagram’ın bir başka vazgeçilmeş fotoğraf kategorisi olan yemek fotoğrafları ise, İsrail’deki bir restoran tarafından hayli ciddiye alınıyor…

Tel Aviv’de bulunan Catit and Carmel Winery isimli restoran, yemek fotoğrafı paylaşmaya bayılan müşterileri için Foodography isimli bir hizmet başlattı. Tüm bu uğraşın sebebi ise, müşterilerin mükemmel yemek fotoğrafını çekebilmesini sağlamak.

Farklı şekillerde üretilen birçok çeşidi barındıran tabakların hepsinde, mobil telefonunuzu monte edebileceğiniz bir alan bulunuyor. Bu tabaklar, farklı açılardan fotoğraf çekilmesini sağlayan tasarımlarıyla yemeğin en estetik şekilde görüntülenmesini sağlıyor.

Foodography projesi, kısa zamanda büyük bir başarı sağladı. Konseptin haber bültenlerindeki yerini alması ve restoranın gazeteciler tarafından istilaya uğramasıyla satışlarda yüzde 13’lük bir artış sağlandı.