BAKIN JARED LETO’NUN JOKER’ININ TEPESİNE KİM BİNİYOR?

BAKIN JARED LETO’NUN JOKER’ININ TEPESİNE KİM BİNİYOR?


Onun arabası var...


DC Comics’in Suicide Squad başlığı altında verdiği, “Süper kahramana doyduk, biraz da kötü adamları sürmanşet yapalım.” mesajını almamıza daha çok var. 2016 yazında kavuşacağımız, David Ayer’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin en ilgi çekici yanı, tabii ki de Jared Leto’nun canlandıracağı Joker olacak. Heath Ledger’ın The Dark Knight’ta destan yazdığı performansı, bu filmde yerini daha “çizgi roman” bir performansa bırkacağa benziyor.

Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) ve Jay Hernandez (El Diablo), Deadshot (Will Smith) ve Harley Quinn (Margot Robbie)’yle takımı tamamlayan Suicide Squad’ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Fotoğrafçı Summer Leigh‘in Toronto’daki çekimlerden paylaştığı kareler, bizleri beklenen sürprizle karşı karşıya bırakıyor. Joker’ın yanarca moru, Çokomel ambalajı rengindeki spor arabasının üstünde ailemizin karanlık şövalyesi Batman’i görüyoruz. Harley Quinn ve Joker’ın tepesine binen Batman’in, Batman v. Superman: Dawn of Justice öncesi ısınma turları bayağı zorlu geçecek gibi…