EWAN MCGREGOR: “TRAINSPOTTING’İN DEVAM FİLMİNE VARIM!”

EWAN MCGREGOR: “TRAINSPOTTING’İN DEVAM FİLMİNE VARIM!”


Yıllar sonra fikrini değiştirdi


1996 yılında hayatımıza girerek o dönemki alternatif gençliğin başucu filmlerinden biri olan Trainspotting, tam 20 yıldır çekilmesi beklenen devam filmiyle gündeme oturuyor. Irvine Welsh’in Porno isimli kitabından uyarlanması beklenen ve mütemadiyen senaryo yazım aşamasında olduğu belirtilen proje, Danny Boyle’un dönem dönem ateşi harlamasıyla kendi içinde ufak adımlar atıyor.

Trainspotting’in senaryo yazarı John Hodge’un yazdığı iddia edilen senaryo, Boyle’a göre 2016’da çekimlerine başlanacak filme can verecek.

Peki esas oğlan bu konu hakkında ne düşünüyor? Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Edinburgh Film Festivali’nde The Guardian’ın sorularını yanıtlayan Ewan McGregor, Trainspotting’in devam filmi için hazır kıta olduğunu ilan etti.

Bugüne kadar verdiği demeçlerde, devam filmi konusunda negatif konuşan McGregor, artık fikrini değiştirdiğini ve 20 yıl sonra yeni bir Trainspotting filminde Renton’a can vermek için sabırsızlandığını açıkladı. Henüz senaryoyu okumadığını, ama en sevdiği yönetmenlerden biri olan ve en iyi işlerinden birkaçını beraber hayata geçirdiği Danny Boyle’la tekrar çalışmayı çok istediğini belirten İskoç oyuncu, projenin devamını bekleyen büyük bir kitleyi de böylelikle sevindirmiş oldu.