LONDRA’DAKİ MANGAL 2 KEBAPÇISI TWITTER’IN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR

LONDRA’DAKİ MANGAL 2 KEBAPÇISI TWITTER’IN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR


RT ve FAV'a doyamayacaksınız


Twitter’ı aktif bir şekilde kullanıyorsanız ve yaşam tarzınız alternatif zevklerden nasibini aldıysa, Mangal 2‘nin dillere destan Twitter hesabından haberiniz vardır. Eğer yoksa, bugün “Takibe takip” yapmak için harika bir gün sayılabilir.

Dalston, Londra’daki bir kebap dükkanı olmasıyla halihazırda bizden biri bildiğimiz Mangal 2; yemeklerinden öte, Ferhat Dirik’in kullandığı Twitter hesabıyla gönüllerin şampiyonu olmayı başarıyor. London24 isimli web sitesinin önce davranarak, RT ve FAV’lamaya doyamadığımız hesabı ön plana çıkarmasıyla, biz de Mangal 2’ye hak ettiği ilgiyi sunmak istedik.

Gündemin her türlüsünü çok yakından takip eden, Türk mizahıyla İngiliz mizahını harika bir şekilde kesiştiren Mangal 2’nin her duruma uygun zekice yazılmış tweet’leri mevcut. Bir yerden sonra her tweet’i FAV ve RT’ye boğmak istiyorsunuz. Bugüne kadar hiç tanımadığınız, alkol alınca dünya komiği olan BFF adayınız haline geliyor Mangal 2…

Londra’ya yolu düşenlerin muhakkak uğraması gerektiğini düşündüğümüz Mangal 2, hayalinizdeki en iyi arkadaş tanımınızın Twitter’da vücut bulmuş hali olarak şurada hazır bekliyor.