YENİ GUY RITCHIE FİLMİ THE MAN FROM U.N.C.L.E.’I SABIRSIZLIKLA BEKLEMEK

YENİ GUY RITCHIE FİLMİ THE MAN FROM U.N.C.L.E.’I SABIRSIZLIKLA BEKLEMEK


James Bond'a Guy Ritchie eli değerse


İngiliz mizahını 10/10’a getirip bizlere harika filmler sunduktan sonra, Madonna’yla evlenerek vasat işlere imza atacağı günleri başlatan Guy Ritchie, The Man From U.N.C.L.E.’la en iyi yaptığı şeyi yapmaya hazırlanıyor.

1964 – 1968 arasında Amerikan televizyon kanalı NBC’de 105 bölüm yayınlanan kült diziyi beyaz perdeye uyarlayan Ritchie, kariyerini tekrar yokuş yukarı hale getirebilir mi? Şu ana kadar yayınlanan iki fragmana bakılırsa, bu sorunun cevabı kocaman bir evet!

Bünyesindeki James Bond aromasını, orijinal projenin arkasındaki isim Ian Fleming’e borçlu olan The Man From U.N.C.L.E., Napoleon Solo karakteriyle tutku objesi bir casusa hayat verecek Henry Cavill ve Rus ajan Illya Kuryakin’i canlandıracak Armie Hammer’la beyaz perdeyi 60’lardaki soğuk savaş döneminin en seksi varyasyonlarından biriyle sınayacak. Mega soundtrack de cabası…

Michael Fassbender’ın kalbini çalan Alicia Vikander’le birlikte; Elizabeth Debicki, David Beckham ve  Hugh Grant gibi isimlerin de yer aldığı film, 14 Ağustos’ta vizyona girecek.