BU HAFTA SONU ÇEŞME’DE OLMAK VAR: SENSE FESTIVAL

BU HAFTA SONU ÇEŞME’DE OLMAK VAR: SENSE FESTIVAL


Gel gel gel, Çeşme'ye gel


Boy boy tatil fotoğrafları görmekten daha güzel bir şey varsa, o da bol bol yaz festivali fotoğrafları görmektir. Yaz festivallerinin Ege’ye doğru kaydığı şu günlerde tatili müzikle birleştiren seçeneklerin arasında assolist gibi parlayan Sense Festival, 1 Ağustos’ta Çeşme’deki Fly-Inn Beach’te gerçekleşecek.

Çeşme sıcağını, deniz havası ve elektronik müzikle dizginlemesi kuvvetle muhtemel festivalde yerli ve yabancı harika isimleri üst üste izleme/dinleme fırsatı bulacaksınız. Toplamda üç sahneden oluşacak festival alanında kah o sahneye, kah bu sahneye, kah şu sahneye gidebilirsiniz.

“Line-up’a gel, line-up’a…” diyenlerin alacağı cevaplara fazlasıyla sevineceklerine eminiz. Güncel ve kaliteli elektronik müziğe kıyısından köşesinden bulaşmış herkesin kendi zevkine göre bir isim bulabileceği Sense Festival’ın line-up’ı şöyle:

Eelke Kleijn
Culoe De Song
Henry Saiz
Ripperton
Frankey & Sandrino
Men With A Plan
Mind Shifter
Islandman
Vilette
Çınar Uğurlu
The Red Hood
Efe Kantel
Altrvist
Can Balta

Halihazırda Çeşme’de olanların etkinliği kaçırmayacaklardan zerre şüphemiz yok. Mikro çapta tatil yapmak ve bu sırada da bir müzik festivaline denk gelmek isteyenler ise, çantalarını hazırlamaya şimdiden başlayabilirler.

Etkinliğin biletlerine şuradan ulaşabilirsiniz.