BU T-SHIRT’LERİ GİYENLERİ PARMAKLA GÖSTERİYORLAR: GRUFF

BU T-SHIRT’LERİ GİYENLERİ PARMAKLA GÖSTERİYORLAR: GRUFF


İyi anlamda gösteriyorlar


Önümüz yaz değil; çünkü bizzat yazın ta kendisini yaşadığımız günlerin içindeyiz. Meteorolojiden gelen uyarılarla buradan Ege sahillerine kadar yol olur. O yüzden pişiğe karşı önlemimizi almak, hava sıcaklığının kalp ve tansiyonumuzu tetiklememesi için giyim kuşamımıza dikkat etmek durumundayız. Şıkır şıkır ve de tiril tiril t-shirt’ler, bugünlerde hayati önem kazanıyor. Her t-shirt’ü giyecek halimiz de yok tabii ki…

Annenizin yer bezi yapmayı asla aklına bile getirmeyeceği, “Hem spor hem şık” motto’sunu hayatınızın merkez ilçesine alacağınız t-shirt’ler için çok uzağa gitmenize gerek yok. 6 yıldır tekstil sektörünün labirentinde dolanan Deniz Can Çelik’in “Ne olacaksa olsun!” diyerek düğmesine bastığı Gruff, siyahın yanına beyazı koyduğu, sade ve şık tasarımların karşımıza çıktığı ilk koleksiyonu Chapter One’la yazlık gardırobunuzun kahramanı olmaya aday.

Toplam 11 unisex parçadan oluşan ve cool tabirini kullanmaktan zerre kaçınmayacağımız koleksiyondaki ürünleri şuradan satın alabilirsiniz. Yakın zamanda t-shirt haricinde; sweatshirt, gocuk, kemer ve düdük gibi alternatif ürünlerle de karşımıza çıkmaya hazırlanan Gruff’a sevgi göstermekten çekinmeyin.

Güzel abla, yakışıklı abi, ünlü abla, ünlü abi, az ünlü abla ve az ünlü abilerin cirit attığı Instagram hesabını da takip edebilirsiniz.