PİYANOSUYLA MODERN HAYATA  MEYDAN OKUYAN ADAM: DOTAN NEGRIN

PİYANOSUYLA MODERN HAYATA MEYDAN OKUYAN ADAM: DOTAN NEGRIN


Sıra bize de gelecek mi?


Günümüz modern hayatının en büyük sorunlarından biri, kaosun bin bir tonundan nasibini almış çalışma düzeni… Yıllarca düzgün bir iş bulmak için çalışıp çabalıyoruz, daha sonra akıllara zarar bir çalışma temposunun içinde zombiye bağlıyoruz. Hal böyle olunca çevremizdeki her 3 kişiden 4’ünün hayali, rutin hayatın kapısını çarpıp dünyayı dolaşmak oluyor. Ancak kağıt üzerinde mükemmel görünen bu planı uygulamaya koyabilen kimselere kolay kolay rastlayamıyoruz.

Haberimizin kahramanı Dotan Negrin, istisna grubunun başını çekenlerden…

Negrin, rutin bir şekilde işe gitmek için yataktan kalktığı mutsuz günlerden birinde, artık hayatında bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini fark etmiş. “Atom fiziğine de, profesörlüğe de lanet olsun.” diyerek istifa edip karavanıyla yollara düşmüş. Bununla yetinmeyen Dotan Negrin, karavana bir de piyano yükleyerek hem en sevdiği hobisini yanında götürmeyi hem de dünyayı dolaşmayı kafasına koymuş.

Üç yılı aşkın bir süredir bu şekilde yaşayan Negrin, şu ana kadar 300 şehir ve 21 ülke gezmiş. Bu süreç içinde bazı günler uyanıp kendi kendine ne yaptığını sorduğunu söyleyen Negrin, tekrar yerleşik düzene geçmeyi denediyse de kısa bir süre sonra kendini yine yollarda bulmuş. Dotan Negrin’in yolculuğunu ister pianoaround Instagram hesabından, isterseniz de pianoaround.com internet adresinden takip edebilirsiniz.