GOTHAM’IN İKİNCİ SEZONUNUN YILDIZ ADAYI JOKER’LA TANIŞIN

GOTHAM’IN İKİNCİ SEZONUNUN YILDIZ ADAYI JOKER’LA TANIŞIN


Bir Joker da Gotham'dan


DC Comics uzunca bir süredir Suicide Squad ve Batman vs Superman haberleriyle gündemimizi meşgul etti. Fragmanlar ha çıktı ha çıkacak derken, Ben Affleck’ten Batman, Jared Leto’dan Joker olur mu sorularını uzunca bir süredir kendimize sorduk. Kimilerinin aklına yattı, kimileri ise filmin tamamını görmeden ikna olmayacağını söyledi. Filmlerin yayınlanmasına hala oldukça uzun bir süre var. Bu uzun sürenin geçmesini beklerken, Gotham’ın ikinci sezonunu izleyebiliriz.

Gotham, hatırlayacağınız üzere polis memuru Jim Gordon’ın gözünden, Bruce Wayne’in kısa pantolonlu günlerini ve ileride Batman’e düşman olacak karakterlerin geçmişini anlatıyor. İlk sezon ağırlıklı olarak Penguin üzerinde durulsa da ikinci sezonda bizi yeni düşmanlar bekliyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni de tabii ki Batman’ın başının belası Joker. Joker rolü, geçmişten günümüze kim oynadıysa oldukça tartışılan ve sürekli aktörlerin performansının karşılaştırıldığı özel bir rol olmuştur. Jack Nicholson mı, Heath Ledger mı derken son olarak Jared Leto beyaz perdede rolü alırken, Gotham’da ise genç Joker rolünde Shameless’ın Ian’ı Cameron Monaghan’ı izleyeceğiz.

Gotham’daki Joker portresi ve Monaghan’ın performansı şimdiden internette hararetli tartışmaları beraberinde getirdi. Monaghan’ın Leto’dan daha iyi olduğunu düşünenler de var, diziden nefret edenler de… 21 Eylül’de başlayacak olan Gotham’ın ikinci sezon fragmanını aşağıda izleyebilir, Joker’e notunu verebilirsiniz.