JAMES MCAVOY VE DANIEL RADCLIFFE’Lİ VICTOR FRANKENSTEIN’DAN FRAGMAN

JAMES MCAVOY VE DANIEL RADCLIFFE’Lİ VICTOR FRANKENSTEIN’DAN FRAGMAN


Bu sefer olacak gibi


İngiliz yazar Mary Shelley’nin 1818 yılında yayınladığı Frankenstein, o günden bugüne sayısız tiyatro oyunu, film ve diziye konu olmuştur. Tanrı rolünü oynamak isteyen, bu uğurda karanlık yönünü ortaya çıkarmakta sakınca görmeyen Doktor Frankenstein ve yarattığı canavarın hikayesini aşağı yukarı hepimiz biliriz.

İş beyaz perdeye gelince pek çok denemeye rağmen çok çok başarılı bir Frankenstein uyarlamasına rastlamak zor. Son olarak geçtiğimiz yıl başrolde Aaron Eckhart’ı izlediğimiz patates Frankenstein uyarlaması, I, Frankenstein’ı izlemiştik. Bu durum genel olarak Frankenstein uyarlamalarına karşı aramıza mesafe koymamıza neden olsa da yeni gelen haberler aradaki buzları eritecek cinsten.

Lucky Number Slevin ve Push gibi filmlerden hatırladığımız Paul McGuigan’ın yönetmenliğinde, Doktor Frankenstein rolünde James McAvoy ve onun asistanı Igor rolünde ise Daniel Radcliffe’ı izleyeceğimiz yeni Frankenstein uyarlaması Victor Frankenstein, 25 Kasım’da vizyona girecek. Igor’un gözünden izleyeceğimiz film, farklı yorumuyla Frankenstein isminin yarattığı beklentileri karşılayacağa benziyor. Filmin yepyeni fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.