TATİLLERİNİZ İÇİN PROFESYONEL FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİ VERİLİR

TATİLLERİNİZ İÇİN PROFESYONEL FOTOĞRAFÇILIK HİZMETİ VERİLİR


Tatil fenomeni olmak artık daha kolay


Yaz mevsimindeyiz. Yaz ne demek? Tatil demek. Tatil ne demek? Deniz, kum, vesaire ve de vesaire demek. Sosyal medyanın hükümdarlığı altındaki günümüzde ise tatil demek Instagram demek, Instagram’dan bol bol tatil fotoğrafı paylaşmak demek. Eğer ki az biraz yetenekli bir fotoğrafçıysanız ve güzel bir yere serildiyseniz, tatil demek çok çok like’lı paylaşımlar demek.

Ama fotoğrafçılık yeteneklerinize güvenmiyorsanız da çareler tükenmiyor. Güney Amerikalı tatil ajansı El Caminokrizi fırsata çevirmesini çok iyi biliyor. Firma, Güney Amerika ülkelerinde tatile çıkmak isteyen müşterilerine tam takım bir paket sunuyor. Bu tatil paketlerine sadece müşterilere özel bir profesyonel fotoğrafçı da dahil…

Siz tatilinize bir Fedon, bir Eda Taşpınar formatında sere serpe devam ederken, fotoğrafçı arkadaşa “Beni tek çek”, “Manzarayı çek”, “Toplu çek” gibi direktifler veriyorsunuz. Sonra bu kareleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşıyorsunuz. Oh ne ala Mualla!

Hem tatil, hem de fotoğrafçının dahil olduğu paketler 2.000 – 2.500 Euro arasında fiyatlara sahipler. Bakalım buralarda benzer bir uygulamayı ne zaman göreceğiz?