YENİ BEACH HOUSE ALBÜMÜNDEN İKİ ŞARKI

YENİ BEACH HOUSE ALBÜMÜNDEN İKİ ŞARKI


Yeni albümün eli kulağında


28 Ağustos’ta Depression Cherry’i yayınlamaya hazırlanan dream pop ikilisi Beach House, bu albümden iki yeni şarkı daha paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde ilk yeni single Sparks’ı fişekleyen grup, yeni albümün çıkmasına sayılı günler kala PPP ve Beyond Love isimli iki yeni şarkı daha paylaştı. İkilinin yeni şarkıları paylaşım şekli ise biraz alışılmışın dışında oldu.

Resmi web sitesine Single Finder isimli bir özellik ekleyen grup, bu sayede size en uygun Beach House şarkısını bulmayı amaçlıyor. Grubun daha önce yayınladığı single’lar arasında en sevdiğiniz üç tanesini seçmenizi isteyen uygulama, bu şarkılara göre size yeni albümde en çok beğeneceğiniz şarkıları buluyor. Yeni albüm henüz çıkmadığı için uygulama şu anda sadece Depression Cherry’nin ilk single’ı Sparks veya Single Finder aracılığıyla siteden dinleyebileceğiniz PPP ve Beyond Love’ı karşınıza getiriyor.

Bir taşla iki kuş vuran grup, bu sayede hem yeni şarkıları, hem de Single Finder uygulamasını tanıtmış oldu. Grubun web sitesi ve Single Finder için sizleri böyle alalım. Tekrar hatırlatalım; grubun beşinci albümü Depression Cherry, 28 Ağustos’ta piyasaya çıkacak.