PARA KARŞILIĞI AĞLANACAK OMUZ

PARA KARŞILIĞI AĞLANACAK OMUZ


Tabii ki Japonya...


Tuhaf icatlar ve yeni iş kolları konusunda bir dünya markası olan Japonlar, kiralık kız ve erkek arkadaşın ardından çılgın buluşlarına bir yenisi daha ekledi.

Yeni kurulmuş bir şirket olan Ikemeso, gözyaşlarınızı silecek kadın ve erkek servisi sunmaya hazırlanıyor. “Ikemeso” aynı zamanda, “Ikemen” ve “Mesomeso” kelimelerinden oluşan bir kelime oyununun birleşimi. Ikemen’in sözlük karşılığı yakışıklı erkek, Mesomeso sözcüğü ise ağlamak anlamına geliyor. 

Şirket ağlama tedavisi adı altında sağladığı hizmeti “iyileştirici” olarak tanımlıyor. Temel olarak hizmetten faydalanan kişi, katalogdan beğendiği kadın ya da erkeği seçiyor, o kişi işyerine geliyor ve sonrasında müşterinin ağlamasını kolaylaştıracak videolar izletiliyor. Videoları izledikten sonra ağlamaya başlayan kişinin gözyaşları siliniyor ve ona yardım ediliyor.

Kişinin yaralarını sarmayı amaçlayan servis, şimdilik yalnızca kurumsal firma çalışanlarına özel bir hizmet olarak sınırlı. Grup içi ağlama seanslarının çalışanların kendi aralarındaki iletişimi de arttırdığı söyleniyor… Duy da inanma.

Servis, 24 Eylül tarihinde, 65 dolar bedel karşılığında kalbi kırık tüm kurumsal çalışanların hizmetinde olacak.

İşte “hot guys” olarak tabir edilen, ama pek de hot olmayan kiralık erkek arkadaşlardan bazıları…