TRAINSPOTTING 2’YE HAZIR MIYIZ?

TRAINSPOTTING 2’YE HAZIR MIYIZ?


20 yıllık aranın mutlu sonu


Şu sıralar yeni filmi Steve Jobs ile o festival senin bu festival benim koşturan Danny Boyle, Telluride Film Festivali’nde 20 yıldır beklenen baklayı sonunda ağzından tam anlamıyla çıkardı ve bir sonraki filminin Trainspotting’in devamı olacağını söyledi.

Irvine Welsh’in aynı adlı romanından uyarlanan 1996 yapımı film, dünya çapında büyük beğeni toplamış, ancak yazarın Trainspotting’in devamı niteliğindeki kitabı Porno, bir türlü beyaz perdeye geçiş yapamamıştı. Araya 20 yıl gibi bir zaman koyan Boyle ve oyuncu ekibi, sonunda bir araya gelmeyi becerecek gibi görünüyor. Boyle, yaptığı açıklamada ilk filmin başrol oyuncuları Ewan McGregor, Ewen Bremmer, Jonny Lee Miller ve Robert Carlyle’ın devam filmi için onay verdiklerini, tek sorunun halihazırda farklı projelerde yer alan aktörlerin film için ortak bir takvim belirlemesi olduğunu söyledi.

Zaman problemi çözüldüğü an harekete geçmeye hazır ekibin devam filmini 2016’ya yetiştirmesi bekleniyor. Görünüşe göre önümüzdeki yıl bizleri esaslı bir Trainspotting’in 20. yılını anma töreni bekliyor.