DANNY BOYLE: “TRAINSPOTTING 2 KÖTÜ OLURSA, BANA AĞIZ BURUN DALARLAR”

DANNY BOYLE: “TRAINSPOTTING 2 KÖTÜ OLURSA, BANA AĞIZ BURUN DALARLAR”


Adam haklı...


Artık gizlisi saklısı yok… Yıllardır dedikodu boyutundan daha ileri gidemeyen Trainspotting 2, önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak çekimlerle gerçek oluyor. Yönetmen Danny Boyle’ın birkaç hafta önce verdiği müjdeli haber, bizlere Renton ve serseri arkadaşlarının orta yaş fırtınasındaki hayatlarını sunacak.

Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner ve Jonny Lee Miller’dan oluşan çekirdek kadroyu tekrar bir araya getirecek film, Danny Boyle için büyük önem taşıyor. Filmin öneminin ve insanlar için neler ifade ettiğinin hayli farkında olan yönetmen, bir yandan büyük bir heyecan yaşadığını, bir yandan ise korktuğunu söyledi. Trainspotting 2’nin kesinlikle iyi bir film olması gerektiğini belirten Boyle, aksi halde izleyiciler tarafından çarmıha gerilebileceğini düşünüyor. Bizce haksız da sayılmaz…

İlk filmin 20. yıl dönümünde, yani önümüzdeki yıl gösterime girmesi beklenen Trainspotting 2, 1996 çıkışlı orijinal filmde olduğu gibi yine John Hodge tarafından yazılan senaryoyla beyaz perdeye aktarılacak. Danny Boyle, Trainspotting 2’yle ilgili bir bilgi daha paylaştı; filmin adı Porno olmayacak.