MILES DAVIS’İ BEYAZ PERDEYE TAŞIYAN MILES AHEAD’DEN FRAGMAN

MILES DAVIS’İ BEYAZ PERDEYE TAŞIYAN MILES AHEAD’DEN FRAGMAN


Don Cheadle sunar...


Hotel Rwanda’daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülünün kıyısından dönen, son olarak Iron Man serisinde Tony Stark’ın kankası James Rhodes olarak karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Don Cheadle, bu kez efsanevi müzisyen Miles Davis suretine bürünüyor.

Miles Ahead isimli film, aynı zamanda Cheadle’ın ilk yönetmenlik denemesi olarak dikkat çekiyor. Filmin bir diğer özelliği ise, Cheadle’ın film için yaptığı Indiegogo kampanyası oldu. Mümkün olduğu kadar bağımsız olmak ve kafasındaki filmi yaratmak isteyen Don Cheadle, Miles Ahead projesini Indiegogo’da paylaştı ve sinema severlerin desteğini istedi. 325.000 Dolar hedefiyle yola çıkan proje, %106 destekle beklentilerin de üzerine çıktı ve 344.582 Dolarlık yardım toplamayı başardı.

Miles Davis’in 70’ler sonu kariyeri ve müzisyenin Francis Taylor’la yaşadığı başarısız evliliğe odaklanan filmde Don Cheadle’a Emayatzy Corinealdi ve Ewan McGregor eşlik ediyor. Miles Ahead filminden yayınlanan kısa bir kesiti aşağıda izleyebilirsiniz.