OYUNCU KADROSUYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN TRIPLE 9’DAN İLK FRAGMAN

OYUNCU KADROSUYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN TRIPLE 9’DAN İLK FRAGMAN


Bütün Hollywood toplanmış


The Proposition, Lawless ve The Road gibi filmleriyle tanınan Avustralyalı yönetmen John Hillcoat’un yeni filmi Triple 9’dan ilk fragman yayınlandı. Senaryosunu Matt Cook’un yazdığı filmin başrollerinde Casey Affleck, Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor, Norman Reedus, Aaron Paul, Gal Godot ve Kate Winslet gibi isimler yer alıyor.

Oldukça gösterişli bir oyuncu kadrosuna sahip film, bir o kadar da karanlık havasıyla dikkat çekiyor. Bir polis memurunu infaz ederek dikkatleri üzerine çekerken, şehrin diğer tarafında çok büyük bir soygun planlayan bir çeteyi ve onları durdurmaya çalışan polislerin hikayesini anlatan filmde Casey Affleck’i başrolde bir şeyleri değiştirmeye çalışan polis, Woody Harrelson’ı ise hayata karşı boş vermiş görünen akıl hocası olarak görüyoruz. Kate Winslet’ı, alışılmışın dışında bir rolle filmin kötü karakteri olarak izliyoruz. Film, ayrıca The Walking Dead’in Daryl’ı Norman Reedus ve Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul’u bir araya getirerek dizi severlerin gönüllerinde ayrı bir yer ediniyor.

İlk fragman “Red Band” etiketiyle yayınlandı, yani fragmanı izlemeniz için yaşını başını almış koskoca adam olmanız gerekiyor. Çünkü videodaki görüntülerin gelişiminizi kötü yönde etkileme ihtimali yüksek…

Geniş oyuncu kadrosu ve karanlık havasıyla 19 Şubat’ta gösterime girecek Triple 9, şimdiden önümüzdeki yılın merakla beklenen filmleri listesine ilk sıralardan giriş yapmış durumda.