TAME IMPALA’NIN AMERİKA’YI FETHİ

TAME IMPALA’NIN AMERİKA’YI FETHİ


Psychedelic'te damping


Tame Impala, dinledikçe daha da güzelleşen yeni albümü Currents’la gönüllerimizdeki psychedelic tahta tekrar oturmuş, yılın en önemli albümlerinden birine imzasını atmıştı. Albümden yayınlanan single’lar Let It Happen, Cause I’m a Man, Disciples ve Eventually, playlist’lerimizin banko oyuncusu olmayı başarmıştı.

Albümün 17 Temmuz’da piyasaya çıkmasının üzerinden neredeyse üç ay geçti ancak Currents her iyi albüm gibi asla dinlemekten bıktırmıyor, tam tersi dinlendikçe daha da büyüyor. Tame Impala da tabii ki boş durmuyor, o konser senin bu televizyon programı benim koşturmaya devam ediyor. Avustralyalı grup, son olarak The Late Show With Stephen Colbert’ta sahne aldı ve The Less I Know The Better’ı seslendirdi. Enteresan olan ise, bu performanstan sonra The Less I Know The Better’ın Spotify’da en çok dinlenen Tame Impala şarkısı haline gelmesiydi…

İnternetle nefes alıp verdiğimiz bu günlerde televizyonun ölmediğini kanıtlayan The Less I Know The Better canlı performansını aşağıda izleyebilirsiniz.