YENİ RIHANNA ALBÜMÜNE MERHABA DEYİN: ANTI

YENİ RIHANNA ALBÜMÜNE MERHABA DEYİN: ANTI


Sefalar getirdin Rihanna


Her yaptığı şey olay olan, yıllar ilerledikçe olay skalası da yaşıyla birlikte artan Rihanna, merakla beklenen sekizinci stüdyo albümünü sonunda tanıttı.

Son olarak Bitch Better Have My Money single’ını yayınlayan ve özellikle şarkının videosuyla adından sıkça söz ettiren Barbados’un tropik fırtınası Rihanna’nın yeni albümü merakla bekleniyordu. Olay olay şarkıcı, yeni albümünü Los Angeles’taki Mama Gallery’de düzenlediği bir partiyle tanıttı. Tanıttı tanıtmasına ama bir yandan da sevenlerinin hevesini kursağında bıraktı. Yapılan partide sadece yeni albümün adı ve kapak fotoğrafı tanıtıldı; albümde yer alacak şarkılara ilişkin bir açıklama yapılmadı ya da yeni bir şarkı görücüye çıkmadı.

Buna göre Rihanna’nın sekizinci stüdyo albümünün adı Anti olacak, kapak fotoğrafı ise sanatçının yıllar önce çekilen bir çocukluk fotoğrafı üzerinden tasarlanmış. Fotoğrafta elinde balon tutan çocuk Rihanna’nın gözleri bir taç tarafından kapatılıyor. Rihanna, bu tasarımın şu ana kadar kariyerinde sahip olduğu en güzel albüm kapağı olduğunu da sözlerine eklemeden geçememiş. Anti’nin ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz açıklanmadı.