“BU AKŞAM NE YAPSAM?” SORUSUNUN CEVABI: PHONIQUE

“BU AKŞAM NE YAPSAM?” SORUSUNUN CEVABI: PHONIQUE


Sana kırmızı çok yakışıyor


Bir Cuma Gecesi Ateşi programında daha sizlerle birlikteyiz. Hafta sonunun başlama vuruşu yapan bu kutlu günde, mesai saatleri aktıkça aklımıza bir deli soru büyük harflerle yerleşiyor. “Bu akşam ne yapsam?” sorusuna yanıt ararken, telefonla joker hakkımızı, Ana Britannica joker hakkımızı ve daha bir sürü şeyi kullanıp en doğru tercihi yapmaya çalışıyoruz. Çünkü cuma geceleri eğlencenin başkentidir, çünkü cuma geceleri mega hangover’a giden yoldaki BFF’imizdir.

Peki bu gece planınız nedir? Ne planınız varsa alın çöpe atın; biz size tam pansiyon, hangover garantili bir plan hazırladık.

İstanbul gece hayatının istikrar abidesi Roxy, bu akşam Berlin’den tanrı misafiri edeceği Phonique ile kör kütük eğlenceye davetiye çıkarıyor. Bizlere ise deep house’un başarılı temsilcisinin yer aldığı bu davetiyeyi memnuniyetle kabul etmesi kalıyor. 90’lı yıllardan bu yana elektronik müzik sahnesine birçok başarılı şarkıyla katkıda bulunan Phonique’in emrine amade bünyemiz, asla unutlmayacak türden bir geceye doğru beşinci viteste koşacak.