SNOOP DOGG KENDİ MARIJUANA MARKASINI TANITTI: LEAFS BY SNOOP

SNOOP DOGG KENDİ MARIJUANA MARKASINI TANITTI: LEAFS BY SNOOP


Geniş ürün yelpazesi


Ünlü isimlerin başka sektörlere el atmalarına alışığız. Kendi parfüm markasını çıkaran da var, tekstil işine el atan da… Ancak devrin değişmesiyle birlikte ünlü isimlerin el attığı işler de değişiyor. Snoop Dogg, geçtiğimiz günlerde kendi ot markasını tanıtarak bu konuda çıtayı epey bir yukarılara taşıdı.

“Leafs By Snoop” ismini taşıyan marka, marijuanaya dair her şeyi müşterilerine sunuyor. Leafs By Snoop’ta otlu çikolatalardan sakızlara, bildiğiniz marijuanadan otlu fıstık ezmesine kadar envai çeşit ürün bulabilmek mümkün. Leafs By Snoop’un ilk mağazası, marijuana ve benzeri maddelerin kullanımının serbest olduğu ABD’nin Colorado eyaletinde açıldı. Mağazanın açılışında konuşan Snoop Dogg, ürünlerin yapımında kullanılan marijuanaların özenle seçildiğini söyledi ve bir anlamda ürünlerinin kalite garantisini birinci ağızdan vermiş oldu. Leafs By Snoop’un internet sitesine buradan ulaşıp, ürün kataloğunu daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Yasal sebeplerden dolayı şimdilik sadece Colorado’da bir şubesi bulunan markayı, kim bilir, uslu bir çocuk olursanız günün birinde belki dünyanın başka yerlerinde de görebilirsiniz.