THE FORCE AWAKENS’TAN BOY BOY KARAKTER POSTERLERİ

THE FORCE AWAKENS’TAN BOY BOY KARAKTER POSTERLERİ


Vizyona çeyrek var


Zaman ışık hızında akıp geçiyor. Açıklandığında vizyon tarihi çok uzak gözüken Star Wars: The Force Awakens’ı gelecek ay izleyeceğiz. Toplamda üç fragman ve görsellerle hazırlandığımız güç yolculuğunun en merak edilen konularından biri, Luke Skywalker’la şu ana kadar karşılaşmamamız. Bunun sebebi hakkında türlü spekülasyonlar dönüyor. Yok karanlık tarafa geçti, yok ölüyor… Bu sorunun cevabını filmi izlemeden alamayacak gibiyiz.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan yeni fragman, J.J. Abrams’ın dümende olduğu The Force Awakens’la ilgili beklentileri hayli arttırdı. Tüm dünyada milyonlarca insan, 18 Aralık tarihini beklemeye geçti.

Harrison Ford’un canlandırdığı Han Solo, Carrie Fisher’ın canlandırdığı Leia, Daisy Ridley’nin canlandırdığı Rey, John Boyega’nın canlandırdığı Finn ve Adam Driver’ın canlandırdığı Kylo Ren’in karakter posterleri ile bu bekleyiş daha da heyecanlı hale geliyor.

Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Peter Mayhew, Warwick Davis, Simon Pegg, Kenny Baker, Andy Serkis, ve Mark Hamill’in de yer aldığı The Force Awakens’a resmen çeyrek var!