YENİ DAVID BOWIE VİDEOSU BLACKSTAR YAYINDA

YENİ DAVID BOWIE VİDEOSU BLACKSTAR YAYINDA


Çok şükür kavuşturana


Şu an nabzımız deliler gibi atıyor… Yeni bir David Bowie şarkısını dinliyor, videosunu izliyor olmak, günümüzde müzik adına bir insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biri. Hele ki Bowie’nin yaşıyla beraber azalmayan, aksine artan müzikal açlığını da hesaba kattığımızda, dinlediğimiz şeyin öylesine bir iş olmadığından emin oluyoruz.

8 Ocak 2016’da yayınlanacak yeni David Bowie albümü ★’ı öyle böyle beklemiyoruz. Blackstar şeklinde telaffuz edilen yeni Bowie albümü, sanatçının 69. doğum gününe denk gelen günü tüm dünya için daha anlamlı hale getirecek. Peki nerede ilk single, nerede videosu?

Geçtiğimiz hafta fragmanı paylaşılan albümün aynı adlı ilk single’ının videosu, sonunda tam sürüm haliyle gözlerimize bayramın en alasını yaşatmaya geldi. Thin White Duke’un Last Panthers’ta da beraber çalıştığı Johan Renck’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu kısa filmimsi müzik videosu, tam da David Bowie’den beklenecek kadar derin ve etkileyici. Lafı çok uzatmayalım, video ve şarkının keyfini çıkarın.

Albüm için yapılan fotoğraf çekimlerine de bakın ve Bowie’yi görüp “40.000 kere maşallah” deyin. Albümün plak versiyonu için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyin. O ne güzel tasarım öyle be!