58. GRAMMY ÖDÜLLERİ’NİN ADAYLARI BELLİ OLDU

58. GRAMMY ÖDÜLLERİ’NİN ADAYLARI BELLİ OLDU


Mega kapışma başlıyor


15 Şubat 2016’da sahiplerini bulacak 58. Grammy Ödülleri’nin aday isimleri belli oldu. Prestijli ödül töreni, Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenecek törenle dağıtılacak. Yine uzunca bir süre gündemi meşgul etme garantili Grammy Ödülleri’nde bu yıl en çok dikat çeken isimler, toplam 11 dalda ödüle aday olan Kendrick Lamar, 7 dalda adaylığı bulunan The Weeknd ve 5 dalda adaylığı açıklanan Drake…

Yılın Kaydı adaylarına baktığımızda; D’Angelo –  “Really Love”, Mark Ronson & Bruno Mars – “Uptown Funk”, Ed Sheeran -“Thinking Out Loud”, Taylor Swift – “Blank Space” ve The Weeknd – “Can’t Feel My Face”‘le karşılaşıyoruz.

Yılın Albümü adayları ise; Kendrick Lamar –  To Pimp a Butterfly, Taylor Swift – 1989, Alabama Shakes – Sound & Color, Chris Stapleton – Traveller ve The Weeknd – Beauty Behind the Madness.

En İyi Yeni Sanatçı adayları; Courtney Barnett, James Bay, Sam Hunt, Tori Kelly ve Meghan Trainor.

Alabama Shakes, Björk, My Morning Jacket, Tame Impala ve Wilco’yu En İyi Alternatif Albüm yarışında izleyeceğiz.

Jamie xx, Caribou, The Chemical Brothers, Disclosure ve Skrillex & Diplo’yu En İyi Dans/Elektronik Albüm için kapıştıracaklar.

Fetty Wap, Nicki Minaj, Kanye West, Flying Lotus, Miguel, Foo Fighters, Death Cab for Cutie, The Internet, Jazmine Sullivan, ve Jeremih gibi isimler de farklı dallarda Grammy adaylıklarını kaptılar.