GENÇ HAN SOLO ROLÜ İÇİN BİR BİZİMLE GÖRÜŞMEMİŞLER

GENÇ HAN SOLO ROLÜ İÇİN BİR BİZİMLE GÖRÜŞMEMİŞLER


2.500 aktör kapışıyor


Disney’in Star Wars evreninde hak sahibi olması, bizlere hemen hemen her yıl yeni bir film getirecek. İki hafta sonra The Force Awakens’la başlayacak serüven, her iki yılda bir gösterime girecek kalan iki film haricinde, spin-off filmlerle devam edecek. Bu spin-off filmlerden biri de Han Solo hakkında. Han Solo’nun gençliğine inecek spin-off filmi, komedi filmlerinden tanıdığımız ikili, Phil Lord ve Chris Miller yönetecek.

Mayıs 2018’de gösterime girmesi beklenen film hakkında şu an en çok merak edilen konu, tabii ki de genç Han solo’yu kimin canlandıracağı. Yapımcılar da bu sorunun cevabını arıyor. Öyle ki; bu sorunun cevabını bulmak için sinema tarihinin en geniş çaplı seçmelerini gerçekleştiriyorlar. Rol için şimdiye adar 2.500’den fazla aktör, seçmelere katılmış. Seçmelere katılan isimlere baktığımızda ise, “Bir biz yokuz.” diyoruz.

Bugüne kadar seçmelere katılan Dave Franco, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller, Nick Robinson, Tony Oller, Leo Howard, Chandler Riggs, Rami Malek, Landon Liboiron ve Ed Westwick, 2.500 Han Solo adayının arasındaki yerini aldı.