LANA DEL REY: “AH BANA BİR BOND ŞARKISI YAP DESELER…”

LANA DEL REY: “AH BANA BİR BOND ŞARKISI YAP DESELER…”


Kadın yerden göğe haklı


Ofisimizde sık sık dillendirdiğimiz bir konu var: “Yeni Bond kim olmalı?”

Biz bu soruya iki cevapla karşılık veriyoruz. Tom Hardy ve Clive Owen. Hardy’nin ismi zaten geçiyor, fakat Clive Owen da yabana atılmayacak bir seçenek olabilirdi. Bir 5 yaş daha genç olsa, testosteron kokan kimyasıyla James Bond rolünün altından başarıyla kalkardı.

Bir konu daha var: “Bond şarkısı kime yakışır?”

Skyfall’dan sonra bizlere feci hayal kırıklığı yaşatan Spectre, Sam Smith şarkısı Writing’s On The Wall’la bu hayal kırıklığını katlamayı başardı. Bir Bond şarkısından çok, bir Bond şarkısının parodisi gibi duran şarkı, bizce vasat filmle büyük bir uyum içindeydi. Nerede Adele’in şarkısı, nerede Sam Smith’in şarkısı?

Peki ideal James Bond şarkısını kim yazabilir? Bizce ve birçoklarınca Lana Del Rey…

Halihazırda James Bond ruhuna uygun, retro aromalı şarkılara sahip Del Rey kızı, NME’ye verdiği röportajda 007’ye şarkı yazmak için hayli istekli olduğunu belirtti.

James Bond tema şarkılarını çok sevdiğini söyleyen Lana Del Rey, “Eğer isteseler, James Bond filmi için şarkı yazardım, ama bugüne kadar kimse benden böyle bir istekte bulunmadı.” dedi. Son albümü Honeymoon’da James Bond ruhuna cuk oturacağını düşündüğü 24 ve Swan Song gibi şarkılar bulunduğunu belirten şarkıcı, yetkililere gereğini yapma konusunda alttan alltan mesajı vermiş oldu.

Bizce yerden göğe hakkı var.