RED BULL MUSIC ACADEMY MONTREAL’E BAŞVURU ZAMANI

RED BULL MUSIC ACADEMY MONTREAL’E BAŞVURU ZAMANI


Eşsiz RBMA deneyiminden faydalan


Müzik senin için bir tutku, bir hayalin peşinden koşma durumu, bir yaşam tarzı ve daha bir sürü şey… Müzik, yaratıcılığının kapılarını sonunda kadar aralayan en büyük itici güç. Dinlemek kadar üretmeyi de seviyorsun. Ürettiklerini hayli prestijli eliyle dünyanın dört bir yanına ulaştırma kısmını ise Red Bull Music Academy üstleniyor.

17 yıl önce Berlin’de bir depoda başlayarak, o depodan tüm dünyayı kapsayan eşsiz bir müzik deneyimine dönüşen Red Bull Music Academy, bu yıl Montreal’i merkez üssü belirledi. Bugüne dek São Paulo, Cape Town, Londra, Dublin, Roma, Seattle, Melbourne, Toronto, Barselona, Madrid, New York, Tokyo ve Paris’i ziyaret eden, müzik dünyasının efsane isimleriyle söyleşiler, canlı performanslar ve stüdyo seansları gerçekleştiren RBMA, bu yıl Montreal’de seni bekliyor.

Dünyanın dört bir yanından, farklı müzik türlerine ilgi duyan ve üreten genç müzisyenleri 1998’den beri bir araya getiren Red Bull Music Academy’ye başvurmak kolaydan da kolay. 18 Ocak’ta başlayan ve 7 Mart’a kadar devam edecek başvuru sürecine dahil olmak için gitmen gereken adres tam şurası.