CLUB BANGKOK BU GECE PIZZA EAST’TE

CLUB BANGKOK BU GECE PIZZA EAST’TE


Cuam gibi Perşembe


“Cuma’nın gelişi Perşembe’den bellidir” klişesini alıyoruz, eviriyoruz, çeviriyoruz, The Revenant’taki DiCaprio’nun davasına inanmışlığına banıp hayatımızın merkezi yapıyoruz. Hafta sonu resmi gazetede yayınlanmadan hafta sonundan daha hafta sonu bir gece geçirmek ve zaten verimsizliğin kitabını yazdığımız haftanın son iş gününü daha da verimsiz hale getirmek için bu gece kendimizi Club Bangkok’un kollarına (3 kişiden 6 kol eder) bırakıyoruz.

Akaretler’de yer alan harika pizzacı Pizza East’in tam orta yerinde gerçekleşecek güzel bir pizza hamuru kıvamındaki etkinlik, saat 22:00’da Buğra Orcan’ın afro-funk-soul üçgenindeki ölüyü dirilten setiyle başlayacak. Ardından Club Bangkok pizza hamurunu ve kabini ele geçirerek gerçekten güzel müzik dinlemek ve dinlerken de eğlenmek isteyenleri ihya edecek.

Soho House bünyesindeki markalardan biri olan, Shoreditch, Kentish Town ve Portobello’daki şubeleriyle İngiltere’yi abluka altına alan ve dünyada İngiltere haricinde şimdilik sadece Türkiye’deki şanslı insanlara hizmet veren Pizza East’in iştahınızla ciddi düşünen lezzetlerinin üstüne tatlı/kokteyl niyetine Club Bangkok? Yeme de yanında yat, hatta ye de yanında yat.