GRAFİK TASARIMCI ARANIYOR

GRAFİK TASARIMCI ARANIYOR


Lütfen ciddi olanlar eklesin!


“Ülkenin gündemi de, vizyonu da Midpoint menüsü gibi, her şey var fakat her şey averaj” diyerek sağa sola söylenen, bulmacadaki ünlüye tek-kaş, bıyık eklemek yerine Nelly flasteri veya Mike Tyson dövmesi çizenlerden misin?

Futura’yı duyduğunda “Ay evet Wes Anderson yani” demek yerine, “Lan düdük, Kubrick ilk Futura kullandığında Wes Anderson -14 yaşındaydı” diyerek moral bozanlardan mı yanasın?

Zeka küpü telefonunun homescreen’inde Yıldız Tilbe’nin application hali Snapchat yerine, Jessica Walsh’un application muadili Behance varsa ve içine düşüp saatler geçirmekten aklın çıkıyorsa, sana karşı hiç boş değiliz.

Grafik_Tasarımcı_Wide

Sıfırdan bir web-sitesini alıp, ortalama Amerikan filmlerindeki “Ay ne tipsiz çocuktu, yılan oldu. Oha ne çirkin kızdı, muazzam bir şey oldu (tellerini çıkardı)” değişimini yaşatabileceksen, arkadaşların illüstrasyonlarına baktığında “Çok şeker olmuşlar, bayıldım” yerine “Hmm pek anlamadım ben, sen güzel diyorsan güzeldir” dediklerinde kendinden emin bir Orson Welles gülümsemesine kavuşuyorsan ve Groundhog Day’e düşsen sabah akşam animasyon çalışıp işin ustası olurum diyorsan seni öyle bırakmayız.

Bitti mi? Yok hayır, iki üç satır daha diyeceklerimiz var:

– “Play Tuşu sadece websitesi değil mi? Benlik o kadar iş var mı?” diye düşünme. Kreatif ajansımız Zombi Kreatif’te Play Tuşu’ndan apayrı giden bir sürü heyecanlı markamız, bir sürü vizyonlu işimiz var, buradan bakabilirsin. Zevk alacağın, coşa coşa yapmak istediğin şeyler olduğunu düşünüyorsan, tamamsın.

– Photoshop, Illustrator ve After Effects’in efendisi, tipografi ve HTML 5’ta ise dünya markası olup mesleki deformasyonun sonlarında gezinmen bizim için olmazsa olmaz.

– Zombi Kreatif, Play Tuşu ile dirsek temasında yürüyen bir yapıda olduğundan dolayı proje yönetimi, fotoğraf, video, güzel yiyip içmek, kuvvetli iletişim ve kreatif olarak kodlayabileceğiniz herhangi bir dala az biraz bulaşmış olmanız da dibimize düşürecektir ve rakı masalarında hep seni öveceğizdir.

– Kulak tırmalayan plaza ağzıyla bağlamamız gerekirse: bu pozisyon full-time okipasyon (10.00 – 18.30 / office @Asmalımescit Beyoğlu’nda yani Asmalı’da) olup, social security’si, ticket’ı, insan maaşı ve güzel drink’leri olan bir pozisyondur, go-to pozisyondur.

– Gözün ve yarattığın işlerden zaten eminsen ve iş ahlakına inanıyorsan daha önce neler yapmış olduğuna Gestapo gibi bakmıyoruz ve “Tamam, sen gel haftaya başla” dedirtecek detaylı portfolyonu [email protected]‘da hararetle bekliyoruz.