KILL YOUR FRIENDS’TEN TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMAN

KILL YOUR FRIENDS’TEN TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMAN


İlk kez Play Tuşu'nda


90’lar İngiltere’sinin kodlarını yazan, sadece bir müzik türü değil, kendini ifade ediş biçimi haline gelen modern İngiliz halk müziği Britpop’u nasıl bilirsiniz?

Britpop’un altın çağında geçen, müzik sektörünün kirli çamaşırlarını American Psycho tadıyla bizlere aktaran kült John Niven kitabı Kill Your Friends’in beyaz perdeye uyarlandığını bir değil, birçok kez söylemiştik.

Hayatı müzikle iç içe geçmiş kimselerin kimsesi ve başucu kitabı olan eser, Mad Max: Fury Road’da yıldızı iyice parlayan Nicholas Hoult, James Corden, Craig Roberts ve Rosanna Arquette’li oyuncu kadrosuyla sinema salonlarına teşrif edecek. Yönetmenliğini Black Mirror ve Misfits’te de parmağı olan Owen Harris’in üstlendiği filmi, ilk kez 18 – 28 Şubat tarihleri arasında gerçeklecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında izleme şansını yakalayacağız.

Patrick Bateman terk Steven Stelfox’un çevresinde gelişen Kill Your Friends’in Türkçe altyazılı fragmanı, “Altyazım olmadan asla!” diyen Kill Your Friends sevdalılarını hayli mutlu edecek. Güzel Türkçemiz’e övgü niteliğindeki fragman, ilk kez Play Tuşu’nda yayınlanıyor.

Son olarak Mad Max: Fury Road’da karşımıza çıkan Junkie XL’in bestelediği Kill Your Friends soundtrack’inde Oasis, Blur, Radiohead, The Prodigy ve The Chemical Brothers’tan şarkıların yer aldığını da hatırlatalım.