YOLUNUZ JAPONYA’YA DÜŞERSE BILL MURRAY’NİN ODASINDA KALABİLİRSİNİZ

YOLUNUZ JAPONYA’YA DÜŞERSE BILL MURRAY’NİN ODASINDA KALABİLİRSİNİZ


Gerçek Lost In Translation


Yolunuz bir gün Tokyo’ya düşerse, Lost In Translation’da Bill Murray’nin kaldığı otelde, hatta aynı odada kalma ihtimaliniz olduğunu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız da şimdi öğrendiniz, geriye sadece Tokyo’ya uçak bileti almak kaldı…

Yabancıların az ünlülerinden, Youtube’da çeşitli komikli videolarıyla varolma savaşı veren Damien Slash isimli vatandaşın yolu Tokyo’ya düşmüş ve bunu fırsat bilerek soluğu doğruca Park Hyatt Hotel’de almış. Yumruğu resepsiyon masasına indiren Slash, 2003 yapımı, yönetmenliğini Sofia Coppola’nın üstlendiği, başrollerinde ise Bill Murray ve Scarlett Johansson’ın yer aldığı Lost In Translation filminde Bill Murray’nin kaldığı odayı istemiş. Pek ümitli olmasa da bu isteği gerçekleşmiş ve otel yönetimi, odanın uygun olduğunu söyleyip anahtarları teslim etmiş.

Otelde ve odada çeşitli fotoğraflar çeken Slash, bu fotoğrafları Reddit’te paylaşmış. Her ne kadar bazı Reddit kullanıcıları “Sen kandırılmışsın oğlum, burası başka oda…” dese de Slash, otel yönetiminin kendisini kandırmak için bir sebebi olmadığını söylüyor ve buranın “o” oda olduğunun altını çiziyor.

 

Damien Slash’in Tokyo’daki Park Hyatt Hotel’den paylaştığı fotoğrafları aşağıda inceleyebilir, Slash’in otel tarafından kandırılıp kandırılmadığına kendiniz karar verebilirsiniz.