FOO FIGHTERS’TAN DAĞILMA SÖYLENTİLERİNE KOMİK VİDEOLU CEVAP

FOO FIGHTERS’TAN DAĞILMA SÖYLENTİLERİNE KOMİK VİDEOLU CEVAP


Dave Grohl'dan al haberi


Geçtiğimiz yaz meşhur “Kırık Ayak” turnesini tamamlayan Foo Fighters, son olarak Kasım ayında Saint Cecilia isimli bir EP yayınlamış, bu EP ile birlikte dağılma dedikodularına da cevap vermişti. Ancak grubun Twitter hesabından yaptığı son açıklama, dedikodu kazanının ateşini bir kez daha yaktı.

Dün akşam atılan tweet’te “Yarın resmi bir açıklama yayınlayacağız, beklemede kalın.” dendi, herkes bunun artık son olduğunu, grubun nihayet dağılmaya kararı aldığını düşündü. Son zamanlarda çıkan haberlerde de Dave Grohl’un, grubun davulcusu Taylor Hawkins ile bir takım sorunları olduğu söyleniyordu ve Grohl’un yakında solo kariyerine odaklanacağı konuşuluyordu. Tüm bunların üstüne Twitter’dan yapılan bu açıklama da haliyle grubun dağılacağı şeklinde yorumlandı.

Ancak neyse ki durum sandığımız kadar vahim çıkmadı. Dedikodulardan sıkılan Foo Fighters, tüm bu söylentilere Nick Lachey’nin de yer aldığı bir videoyla cevap verdi. Dedikodularla dalga geçen grup, dağılmanın veya herhangi birinin kariyerine solo devam etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Merakla beklenen açıklama henüz gelmedi ancak grubun dağılması ve Dave Grohl’un solo kariyere yelken açması seçenekleri artık ortadan kalkmış durumda. Şu an için bahisçilerin banko olarak gördüğü seçenek ise grubun bir süre müziğe ara verme kararı almış olması… Foo Fighters’ın açıklamasını merakla bekliyoruz, bu sırada siz de grubun tüm bu dedikodulara dalga geçerek cevap verdiği videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.