YARIN TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ İZMİR: EPIC FAIR

YARIN TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ İZMİR: EPIC FAIR


Randevu ve Apeiron Sunar


“İzmir’e giden her insan, Tamer Varis gibi harika bir insanla muhakkak tanışacaktır…”

Az evvel uydurduğumuz bu motto, yüzde yüz gerçek hikayelere dayanmaktadır. Güzel İzmir’in güzel insanı Tamer Varis, 1888 ve Edit başta olmak üzere İzmir sosyal yaşamına en büyük katkıda bulunan insanların başında geliyor. Festival, konser ve daha bir dolu alternatif etkinlikle, yıllardır Ege’nin Maradona’sı İzmir ve çevresini yaşanılabilir kılıyor. Harika bir insan olmasıyla da büyük resmi tamamlıyor.

Koca İstanbul’da Tamer’e benzer bir karakter bulmak hayli zor…

Hayallerini bir bir gerçekleştiren Tamer’i tanıyanlar iyi bilir. İzmir’in Central Park’ı Kültürpark’ta bulunan fuar alanındaki Kübana Gazinosu’nda bir etkinlik düzenleme hayaliyle yanıp tutuşur Tamer…

Tamer, hayallerini gerçeğe dönüştürmekteki başarısının sponsorluğunda, bu hayalini de gerçeğe dönüştürdü.

Yarın 14:00’te başlayacak etkinlikte, yaratıcı buluşma bahanesi Randevu ve altkültür müzik oluşumu Apeiron Collective, şehrin ilk açık hava alternatif müzik festivali için bir araya geliyor!

Fuar gazino kültürünü, alternatif müzik ile yeniden yaşamak için doktorların reçeteye yazdığı Randevu ve Apeiron Sunar: Epic Fair‘de dolu dolu bir program sizleri bekliyor.

Matine ve Suare başlığı altında iki sahnede gerçekleşecek etkinlikler, müzik, kültür ve sanatı yarın İzmir’in başkenti yapacak.

Bizlere “Yarın İzmir’de olmak vardı arkadaş!” dedirten etkinliğin programı şöyle;

MATİNE
14:00 – 15:30 | Apeiron Soundsystem
15:30 – 16:30 | Selekta Technics
16:30 – 18:00 | 123
18:00 – 19:00 | Umut Kahya (zattirizat)

SUARE
20:00 – 21:00 | Palmiyeler
21:00 – 22:00 | Balina
22:00 – 23:00 | The Ringo Jets

Aklı olan ve İzmir’de bulunan herkesin bu harika etkinliktekini yerini alacağına eminiz. Bir tane de İstanbul’a isteriz Tamer!

Etkinliğin biletlerini şuradan satın alabilirsiniz.