ASSASSIN’S CREED’DEN HARİKA İLK FRAGMAN

ASSASSIN’S CREED’DEN HARİKA İLK FRAGMAN


Fassbender & Cotillard A.Ş.


Çatıdan çatıya atlayıp düşmanların böğrüne hançeri sapladığımız oyun Assassin’s Creed’in sinema filminin yolda olduğunu biliyoruz. Daha evvel görselleriyle bizleri mest eden filmden ilk fragman sonunda yayınlandı.

Macbeth’te de aynı yola baş koyan üçlü Justin Kurzel, Michael Fassbender ve Marion Cotillard’ı Assassin’s Creed’de yine beyaz perdede, yine bir arada göreceğiz. Filmin konusu ise oyunlarla paralellik gösterse de oyunlarda oynadığımız herhangi bir karakteri anlatmayacak.

Filmle oyunların hikaye olarak kesişip kesişmeyeceğini henüz bilemiyoruz, ancak filmin konusu bildiğimiz kadarıyla şu şekilde; Michael Fassbender’ın canlandırdığı Callum Lynch karakter, Animus isimli karakterin DNA’sı üzerinden yüzyıllar öncesine dayanan akrabalarının yaşadıklarını deneyimlemesini sağlayan bir aleti kullanmaya zorlanır, bu sayede geçmişte kaybolan çok değerli bir eşyanın yeri bulunmaya çalışılmaktadır. Lynch’in DNA’ları üzerinden geçmişe gittiği akrabası ise 15. yüzyılda yaşayan Aguilar isimli İspanyol bir savaşçıdır. Yani Fassbender’ı hem günümüzde Callum Lynch olarak, hem de 15. yüzyılda Aguilar olarak göreceğiz.

21 Aralık 2016’da gösterime girecek filmden yayınlanan ilk fragmanı izlemelere doyamayın.