EMMA WATSON’LI BEAUTY AND THE BEAST’TEN İLK FRAGMAN

EMMA WATSON’LI BEAUTY AND THE BEAST’TEN İLK FRAGMAN


Tabak çanakları yerinde tutun!


1991’de Disney, Beauty and the Beast’i çizgi film olarak sunduğunda, bir sonraki yüzyılda dahi kriz yaratacağını tahmin etmiyordu herhalde. Krizin sebebi ise hala en sevilen Disney filmlerinden biri olan efsanenin günümüz versiyonu için gün sayılıyor olması…

Belle’i Emma Watson, prensi ise Dan Stevens olarak göreceğimiz karelerin yönetmeni The Twilight Saga: Breaking Dawn’dan da hatırlayacağımız Stephen Chbosky.

Fragmanı yayınlanan film, bir günde ulaştığı izlenme sayısı ile Disney’in dijital tarihinde yerini edindiği gibi seyircinin yarattığı olumlu fanus içinde de yaşamaya devam ediyor. Çocukluğunda filmi ilah haline getirmiş olan Y jenerasyonunun şu anki asıl seyirci kitlesini yarattığını düşünürsek taşlar hemen yerine oturuyor.

Fragmandan ortaya çıkan rahatlatıcı benzerlik ise ayrı bir konu başlığı. Avize, şato, tablo ve elbette Emma Watson’ın tedirgin merhabasında kayboluyorsunuz. Karşılaştırmalı fragmanı da koyuyoruz ki biraz duygulanalım! ‘’Özünde herkes iyidir, yeter ki açığa çıkartmasını bilelim.’’ dersini 90’larda aldığımız filmi, canlı kanlı karakterleriyle izlemek ayrı bir zevk olacak.